Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов – Андрей, стартира интересен дарителски

...
Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов – Андрей, стартира интересен дарителски
Коментари Харесай

Синът на Гунди с дарителска кампания за Левски

Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов – Андрей, започва забавен дарителски план, с който се надява да помогне на „ синия ” клуб, който изпитва съществени финансови усложнения в последните месеци.

Аспарухов разгласи за желанията си в обществените мрежи, където също благодари за честитките във връзка рождения му ден, който бе през вчерашния ден.

Ето какво написа той:

Благодаря за многочислените пожелания! Опитах се да отговоря на всичките, само че се надявам да ме извините, в случай че съм пропуснал.

Благодаря от сърце!!!

Искам обаче да употребявам рожденния ми ден с цел да разпространявам една дарителскa акция, целяща да обединят хората отвън България, и да се помогне на обичания “Левски ” в този сложен миг.

Преди 5 години със брачната половинка ми бяхме поканени в Чикаго за основаването на Фен клуб “Левски-Северна Америка ”. Като почетен ръководител, и със съдействието на Николай Василев и Боби Зарев -основатели на клуба, считам че в този момент е времето да организираме дарителска акция и финансово да се помогне за спасението на “Левски ”.

Целта е 1000 съидейници от Америка и Канада да се ангажират със сумата от $20 на месец, която 100% ще отива за целево подкрепяне на Левски ”

При реализиране на тази цел, това би осигурило $240.000 на година, като средствата по сделка с управлението на “Левски ” ще се употребяват за подкрепяне на школата или за други належащи потребности.

Надяваме се да намерим най-лесната и комфортна за всички платформа за дарения и напълно скоро да дадем началото на акцията. Ще ви държа в течение за всяка стъпка!

Целта е ясна! Помощ е нужна, и то тъкмо в този момент! Всеки, който усеща, че може да се включи към тази самодейност е добре пристигнал!

Благодаря и Само Левски!!!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР